2014. február 13., csütörtök

Vaklárma

Mára vettem föl az irodalomvizsgát, el is jöttem rendben a kiírt időpontra. Az aula, ahol gyülekeztünk a vizsgára csurig volt emberrel, már itt gyanús volt - sőt már a 24-es előjegyzési számomnál -, hogy tili-toli lesz a vége. Az is lett, jövő szerdán kerülök csak sorra, mert a tetejébe a tanárnő nem előjegyzés szerint, hanem névsorban megy. Persze ennek a kihirdetésére is kb. másfél órát kellett várni: fél órát késik a nagyságos asszony, aztán névsort olvas, jegyeket ír be, majd némi technikai szünet után a titkárnőjével kifüggeszteti a névsort az időpontokkal. Persze nagy kegyesen levizsgáztat ma néhány embert, akinek sürgős, de előbb nyilvánosan indoklást kért a jelentkezőktől, amiket aztán rendszerint lefitymált egy kicsit.
Egyfelől megnyugodtam a sorsomban, tekintve, hogy elég gyatrán készültem föl mára.
De azért nem tudom nem észrevenni, hogy az általam is sokat gyalázott Neptun rendszer - legalábbis vizsgaszervezési szempontból - mennyivel jobb az itteni Infostudnál... Miért nem lehet limitálni a vizsgákra a jelentkezést, és inkább több egymást követő napra vizsgaidőpontot megadni??? Annak sem örülök, hogy a jól hangzó két hetes vakációmból 9 nap lesz. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen.
Otthon még mindig nincs internet, lassan agyvérzést kapunk: naponta jönnek és mennek a SusMuSok Lorenzo és Achmed felől és felé, hogy mikor áll már helyre a kapcsolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése